Нещодавно я мав можливість скористатися послугами студії дизайну та архітектури MAKHNO, і цей досвід став для мене справжнім відкриттям. Я звернувся до них для реалізації концепції нового готелю, який я планую збудувати. З першого ж контакту з командою MAKHNO я відчув професіоналізм і креативність. Вони дійсно вміють слухати клієнтів і пропонувати нестандартні рішення, що дуже важливо для таких амбітних проєктів.
Особливо мені сподобався їхній підхід до екологічності та інтеграції будівлі в навколишнє середовище. Після ретельного аналізу та обговорення, ми разом прийшли до ідеї, яка стала основою проєкту 8SUN https://makhnostudio.com/uk/project/8sun/ цей готель не тільки естетично привабливий, а й функціональний. Я вражений, як MAKHNO змогли поєднати сучасний дизайн з комфортом та раціональним використанням простору.
Я щиро рекомендую студію MAKHNO всім, хто шукає якісний підхід до дизайну та архітектури. Їхній професіоналізм, креативність і вміння працювати з клієнтом роблять їх відмінним вибором для реалізації будь-якого проєкту. Якщо ви плануєте щось подібне, не вагайтеся звертатися до них. Я впевнений, що ви отримаєте незабутній результат.